ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Questo blog è un tentativo mio di fare ,ciò che non fanno giornalisti professionisti

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα: " Για τι ετοιμάζεστε;"


Ο Δρόμος της Γνώσης της Ευρύτερης Κοινότητας[1] είναι μία πολύ μεγαλειώδης ετοιμασία. Είναι μεγαλειώδης γιατί ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στον κόσμο. Έχετε έρθει στην Γη σε μία εποχή τεράστιας αλλαγής και πρόκλησης. Δεν είναι μία εύκολη εποχή, αλλά εάν η προσφορά είναι ο σκοπός και η πρόθεση σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε στον κόσμο.
Έχετε έρθει σε μία χρονικά καθοριστική περίοδο αλλαγών. Δεν είναι η αρχή μίας νέας εποχής. Είναι η αρχή μίας μεγάλης μετάβασης, μίας μετάβασης από την κουλτούρα της φυλής, σε μία παγκόσμια κοινότητα και στην ανάπτυξη σχέσεων με την Ευρύτερη Κοινότητα, της ο­ποίας ένα μικρό μέρος αποτελεί ο κόσμος σας.
Δεν έχετε έρθει εδώ για να ζήσετε μία συνηθι­σμένη ζωή, κάτω από ήρεμες και παθητικές συνθήκες. Δεν έχετε έρθει εδώ για να συνταξιοδοτη­θείτε να αναπαυθείτε ή να ζήσετε μία ζωή ήσυχου διαλογισμού. Έχετε έρθει για να υπηρετήσε­τε ένα κόσμο, του οποίου οι ανάγκες είναι τεράστιες και πιεστικές και του οποίου, ήρθε η ώρα για να γνωρίσει ευρύτερα την ζωή, πέρα από τα σύνορα του.
read more :
Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα: " Για τι ετοιμάζεστε;": Ο Δρόμος της Γνώσης της Ευρύτερης Κοινότητας [1] είναι μία πολύ μεγαλειώδης ετοιμασία. Είναι μεγαλειώδης γιατί ανταποκρίνεται σε μία με...

Πηγή: http://revealedtheninthwave.blogspot.com/2012/12/blog-post_3606.html#ixzz2Elsfa2bM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου