ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Questo blog è un tentativo mio di fare ,ciò che non fanno giornalisti professionisti

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Οργονίτες, Η Ενεργειακή Δύναμη


Οργονίτες !!! Μια λέξη που τα τελευταία δυο χρόνια ακούστηκε πολύ και στην Ελλάδα, με συντονισμένη επικοινωνία  από την σελίδα μου στο Facebook, τον ιστότοπο μου www.miastala.com  και αργότερα από το  www.terrapapers.com αλλά και από τo www.orgonodrome.gr  Όπως γίνεται πάντα σε όλα τα σημαντικά με την Επίγνωση θέματα, έτσι και με το θέμα ‘οργονίτες’ ή παραπληροφόρηση νικάει κατά κράτος την πληροφόρηση. Αυτό είναι ένα άρθρο μου, που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE  (139) Αυγούστου 2011
Τι είναι οι Οργονίτες; Τι κάνουν; Γιατί να τους έχουμε; Πως ξεχωρίζουμε έναν καλό κατασκευαστή; Τι οργονίτες χρειάζεται να έχουμε; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα σας απαντήσω σε αυτό το άρθρο και θεωρώ πως με μια πρακτική πείρα, άνω των δεκαπέντε ετών, είμαι στην ευχάριστη θέση να τα μοιραστώ μαζί σας. Διαβάστε επίσης το πολύ κατατοπιστικό Αιθέρας vs Σχετικότητα και orgonites.
Κάντε κλικ στις εικόνες να τις δείτε μεγάλες
Οργονίτες, Ιστορία Μου Αμαρτία Μου !  Ο Karl Hans Welz είναι ο πρώτος που κατασκεύασε οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite®. Προηγείται όμως ο Franz Anton Mesmer 150 χρόνια πριν και ο Franz Bardon. Αυτός ο άνθρωπος είναι η πηγή αυτού που ο Karl Welz ονομάζει οργονίτη.  Στο βιβλίο του «Initiation Into Hermetics», που εκδόθηκε το 1956 περιγράφει ένα μίγμα από μεταλλικά σωματίδια και ρητίνη, το οποίο αποκαλούσε στερεό  «fluidic condenser». Το χρησιμοποιούσε για να συλλέγει και να κατευθύνει την ενέργεια της ζωής. Ο Bardon έγραφε ότι όφειλε τις γνώσεις του στους παλιούς αλχημιστές.
Μια άλλη πηγή είναι ο P. Flanagan, που περιγράφει το ίδιο μίγμα «αγώγιμων και ημιαγώγιμων σωματιδίων» ενσωματωμένα σε ρητίνη, σαν εξαρτήματα των ιονιστών αέρος που κατασκεύαζε. Αυτό συνέβη την δεκαετία του 1980. Οι αρχικοί οργονίτες όπως τους ξέρουμε κατασκευάστηκαν από την … NASA, από όπου ο Welz πήρε την ιδέα.  Η NASA χρησιμοποιούσε καθαρή σκόνη χαλαζία (NASA grade, υπάρχει τέτοια ποιότητα, ιδιαίτερα δυσεύρετος και ακριβός) και σκόνη Χρυσού !!!
Ο πρώτος που περιέγραψε τον οργονίτη είναι ο Franz Bardon, που παρεμπιπτόντως δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν σε «αστυνομική συνοδεία» το 1958, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του W. Reich σε Αμερικανική φυλακή.

πηγη - read more :  http://www.orgonodrome.gr/archives/1506

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου