ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Questo blog è un tentativo mio di fare ,ciò che non fanno giornalisti professionisti

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΓΑΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Η «Πανγαία» κατανοεί πολύ καλά τη σημασία του κινήματος των πολιτών, στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, οι οποίοι διαδηλώνουν, όλο και πιο μαζικά, την αντίθεση και την απογοήτευσή τους απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν σε βάρος τους σήμερα.

Είναι πολύ σημαντικό όμως για τους πολίτες της χώρας μας να καταλάβουν ότι το πρόβλημα του χρέους δεν είναι Ελληνικό πρόβλημα αλλά παγκόσμιο, καθώς αφορά όλες τις χώρες και καμία δεν το έχει επιλύσει.
Δυστυχώς οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο είναι ανίκανες να δώσουν λύσεις στα προβλήματα διαιωνίζοντας διαρκώς την καθεστηκυία τάξη και γι αυτό το λόγο δεν προτείνουν κάτι καινούργιο που θα δώσει πραγματική λύση στα προβλήματα των ανθρώπων.


Η δική μας πρόταση, το Venus Project, αφορά το ριζικό επανασχεδιασμό της κοινωνίας μας προς όφελος όλων ανεξαίρετα των ανθρώπων και παράλληλα την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων από τους οποίους ουσιαστικά εξαρτόμαστε σαν είδος.

Φοβόμαστε λοιπόν ότι η οποιαδήποτε συναίνεση στις απαιτήσεις των διαδηλωτών θα έχει πολύ μικρό αποτέλεσμα εάν οι διαδικασίες οι οποίες ευθύνονται για τη δημιουργία αυτών των προβλημάτων παραμείνουν στη θέση τους.
Σε μια τέτοια περίπτωση, οτιδήποτε νόμοι ή κανονισμοί ψηφιστούν, τελικά ή θα παρακαμφτούν ή θα ανατραπούν και οι ίδιες γνωστές συνθήκες θα επιστρέψουν. Αυτό είναι αυτό που έχει συμβεί σχεδόν πάντα ιστορικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου