ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Questo blog è un tentativo mio di fare ,ciò che non fanno giornalisti professionisti

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ- " θέλετε να σας ταυτίσουμε με την Οριάνα Φαλάτσι;" Της Δήμητρας Σωτηριάδου


Το βίντεο από τη γενική συνέλευση όλων των δημάρχων της ΠΟΕ - ΟΤΑ ( 21/10/ 2012) με την ομιλία του πρ. Θέμη Μπαλασόπουλου ,που ανέβηκε στο μπλοκ pitsirikos.net πρέπει να ταράξει τα νερά στην ΕΣΗΕΑ.
Δημοσιογράφοι με εφτά αργομισθίες και τρεις σε φορείς της Τ.Α που αρθρογραφούν με μαχαίρια ενίοτε και πιστόλια στο κρόταφο υπαλλήλων της Τ.Α,γιατρών,κοινωνικών ομάδων και ποτέ κατά πολιτικών και διεφθαρμένων επιχειρηματιών και φοροφυγάδων της ελίτ κοινωνίας.
Αρθογράφοι σε υπόληψη,αφού δεν τολμά κανείς να βγάλει στη φόρα όσα γνωρίζει.Πρωτίστων η αρμόδια ΕΣΗΕΑ που γνωρίζει καλά ποιοι δεν ακολουθούν τη δεοντολογία της είδησης , ποιοι με τις λαμογιές τους χρόνια τώρα αποκτούν την "ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ" .Δημοσιογράφοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους στους εργοδότες τους,είτε είναι επιχειρηματίες,είτε πολιτικοί.Δημοσιογράφοι που με την ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ επιβάλλουν μνημόνια και το χάος στη χώρα.Αντί να γίνει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΗΤΡΩΩΝ στην περίοδο της κρίσης στην ΕΣΗΕΑ, και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι να τιμωρηθούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ελπίζουν ακόμα και στην ασυλία με τις κωλοτούμπες τους.
Το βίντεο βγήκε μόνο στο μπλογκ του πιτσιρίκου.Οι αιχμές του μπλόγκερ για δημοσιογράφους λαμόγια που ονειρεύονται την ταύτιση με την Οριάνα Φαλάτσι αποδεικνύει ότι οσονούπω εάν δε γίνει σεισμός στην Ακαδημίας και Βουκουρεστίου,στην ΕΣΗΕΑ δηλαδή,ενεργά μέλη σε λίγο θα είναι μόνο οι συνταξιούχοι και οι αργόμισθοι πληρωμένοι δημοσιογράφοι υποστηρικτές των μνημονίων και της κατοχικής τρόικας.

by   
Seisachtheia---https://www.facebook.com/pages/Seisachtheia/188738931191054

Read more:

21-11-12 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ---Ο Θέμης Μπαλασόπουλος κατονομάζει «πληρωμένους κονδυλοφόρους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου