ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Questo blog è un tentativo mio di fare ,ciò che non fanno giornalisti professionisti

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πρώτος στόχος ήταν η αποβλάκωσή μας μέσω του πανικού.


Ο πρώτος στόχος ήταν η αποβλάκωσή μας μέσω του πανικού. Τον πέτυχαν. Θα μας πάρουν τα σπίτια οι κουμουνιστές, θα πεινάσουμε αν βγούμε από το ευρώ.

Η αποβλάκωση είχε σαν αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας κι έτσι, άλλοι έτρεχαν να ψηφίσουν τη ΝΔ κι άλλοι να στηρίξουν τη Χρυσή Αυγή για να εκδικηθούν, λέει, τους κλέφτες.
Κι έτσι, η αποβλάκωσή μας εδραίωσε το καθεστώς, η βαρβαρότητα έγινε επίσημη κυβερνητική πολιτική και νέα μέτρα – αλυσοπρίονα θα ψηφιστούν για να κόψουν κι άλλα κεφάλια πολιτών.

Ο δεύτερος στόχος ήταν ο αποπροσανατολισμός. Τον πέτυχαν. Φτάσαμε σήμερα, ύστερα από τρία χρόνια εξαθλίωσης και ταπείνωσης να μαλώνουμε για τον αν ένας καλόγερος που πέθανε πριν από 18 χρόνια ήταν καλός ή κακός άνθρωπος...

Φτάσαμε σήμερα, εξαθλιωμένοι και ταπεινωμένοι να μαλώνουμε για το αν ο Μεϊμαράκης πλούτισε νόμιμα ή παράνομα και για το πόσοι πολιτικοί έβγαλαν με νόμιμο τρόπο εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.
Ναι! Αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί που δηλώνουν ότι φυτοζωούν, ότι δεν τους αρκεί η βουλευτική αποζημίωση, ότι δεν αντέχουν άλλες περικοπές, επειδή οι προεκλογικές τους εκστρατείες είναι πανάκριβες, έχουν βγάλει εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό!

Ο τρίτος στόχος ήταν να μας διαλύσουν. Τον πέτυχαν. Κανένα ενιαίο μέτωπο, καμία επιτυχία των κινημάτων που τα έρμα μαζεύουν το πολύ χίλια άτομα σε κάθε τους κινητοποίηση, κανένα ίχνος κοινωνικής αλληλεγγύης.
Διαλυμένοι και ζαλισμένοι τριγυρνάμε παραμιλώντας για επαναστάσεις και ξεσηκωμούς, μην έχοντας καμιά ανάγκη τα «όπια του λαού» καθώς καταφέραμε να μαστουρωθούμε μόνοι μας με το ναρκωτικό της αδράνειας.

(ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου